ETUSIVU

VIERASKIRJA JA LINKIT

PUHEENJOHTAJALLA ON ASIAA:

Syksyä Koskelaiset!

Kesä tuli, meni ja kääntyi syksyksi. Johtokunta kokousti Lappajärvellä kesän kynnyksellä ja kävimme lävitse edellisen kesän sukukokouksen päätöksiä. Kokous oli myös johtokunnan ensimmäinen eli ns. järjestäytymiskokous. Edelliskesänä valitusta johtokunnasta, Esa Koskela puheenjohtaja ja jäsenet Hannu Annola, Leena Koivumäki, Petri Koivumäki, Minna Kuoppala ja Paavo Saikkonen, Hannu Annola valittiin varapuheenjohtajaksi ja Leena Koivumäki sihteeriksi.

Seuran talous on edelleen huolestuttava. Uuden kauden 2019 - 2021 jäsenmaksun maksaneita on vain 17 henkilöä.

Seurahan oli kesän 2018 sukukokouksen päätöksen mukaan suorastaan "pakotettu" nostamaan jäsenmaksun 15 euroon per vuosi. Lisäksi päätettiin, että kaksi kertaa vuodessa ilmestyvä tiedote, aletaan lähettämään vain sähköpostin välityksellä ja julkaisemalla se seuran kotisivuilla. Johtokunta teki kuitenkin päätöksen, että nyt jäsenmaksunsa maksaneet saavat tulevan jouluteidotteen myös paperisena versiona. Pyydän täten niitä, jotka lukevat tämän kirjoitukseni, ottamaan yhteyttä vanhempiinsa, sukulaisiinsa ja tiedottamaan heitä tästä. Sähköpostiosotteita voi myös lähettää meille kaikille hallituksen jäsenille. Toivon, että moni sukuseuran vanhempi väki ei kovasti pety, kun sukuseuran tiedote jää toista kertaa tulematta, tämän tiedon puuttuessa.

Sukuseuran hallitus on miettinyt myös muita konsteja kulujen karsimiseksi. Hyvänä esimerkkinä on sukuseuran hautojen hoito; Jouko Perälän tytär Anna-Kaisa Perälä on hoitanut Hildan ja Wilhelmin haudat hyvin kuluneena kesänä. Aikaisemmin seurakunta hoiti haudat. Suurkiitokset hänelle tästä hyvin tehdystä työstä!

Ideoita, ajatuksia, mietteitä seuramme toiminnasta otetaan edelleen kiitoksella vastaan.

Puheenjohtaja Esa Koskela