ETUSIVU

Suvun tunnustuotteet

Hallituksen uudistaminen

Sukujuhla

Puheenjohtajan oma "PALSTA" (aukeaa uuteen ikkunaan).

Jäsenmaksu on 15 €/vuosi/ruokakunta (tai 45 €/3 vuotta).
Katso maksutiedot JÄSENASIAT-sivulta.

Ruusuja ja risuja vastaanottaa saikkonenriikka(at)gmail.com
Voit käydä kirjoittelemassa mietteitäsi tai kuulumisiasi myös vieraskirjaan.

Löytyy facebookista nimellä: Lappajärven Koskelan sukuseura. Käy kurkkaamassa ja osallistumassa keskusteluun. Uudet jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita.

Tuotteita ovat suvun ratastunnuksella varustetut hopeiset ja pronssiset korvakorut, riipukset, pinssit ja rannerenkaat, sekä standaari. Tuotteita voi kysyä ja tilata Vuokko Saikkoselta, vuokko.saikkonen(at)gmail.com

Hallitukseen toivotaan nuoria jäseniä vanhojen siirtyessä rivijäseniksi. Jos hallitustyö kiinnostaa, ota yhteyttä hallitukseen, katso YHTEYSTIETOJA-sivulta.

Sukuseuran kokouksessa 14.7.2018 uudistettiin hieman hallitusta, mm. puheenjohtajaksi valittiin Esa Koskela. Kokouksessa päätettiin myös hieman nostaa jäsenmaksua, sekä kaikkien yhteisellä päätöksellä päätettiin siirtyä digiaikaan sukuseuran tiedotteen lähettämisessä. Eli ensi vuodesta alkaen tiedotteemme ilmestyy sähköisesti, jokaisen omaan sähköpostiin. Ilmoita siis sähköpostiosoitteesi Leena Koivumäelle, anttileena.koivumaki(at)gmail.com
Sukuseuran seuraava kokous ja sukujuhla on kesällä 2021.

Seurahan oli kesän 2018 sukukokouksen päätöksen mukaan suorastaan "pakotettu" nostamaan jäsenmaksun 15 euroon per vuosi. Lisäksi päätettiin, että kaksi kertaa vuodessa ilmestyvä tiedote, aletaan lähettämään vain sähköpostin välityksellä ja julkaisemalla se seuran kotisivuilla. Johtokunta teki kuitenkin päätöksen, että nyt jäsenmaksunsa maksaneet saavat tulevan jouluteidotteena myös paperisena versiona. Pyydän täten niitä, jotka lukevat tämän kirjoitukseni, ottamaan yhteyttä vanhempiinsa, sukulaisiinsa ja tiedottamaan heitä tästä. Sähköpostiosotteita voi myös lähettää meille kaikille hallituksen jäsenille. Toivon, että moni sukuseuran vanhempi väki ei kovasti pety, kun sukuseuran tiedote jää toista kertaa tulematta, tämän tiedon puuttuessa.

Sukuseuran kokouksessa 14.7.2018 uudistettiin hieman hallitusta, mm. puheenjohtajaksi valittiin Esa Koskela. Kokouksessa päätettiin myös hieman nostaa jäsenmaksua.

Hallitus päätti keväällä 2019 että jäsentiedote julkaistaan joka vuosi joulukuussa ja lisäksi sukujuhlavuonna kesäkuussa sukujuhlakutsuna. Ja että se lähetetään vain jäsenmaksun maksaneille. Aiemmin mainitusta digitaalisesta jaosta toistaiseksi luovuttiin.